Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangoldové rizoto

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 870 kJ /
1 881 kcal
Bílkoviny42,01 g
Tuky21,18 g
Vláknina19,38 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy351,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mangold krátko obvaríme, asi 3 minúty, scedíme a necháme odkvapkať. Potom trocha odložíme vcelku, zvyšok spolu s jarnou cibuľkou a petržlenovou vňaťou rozmixujeme. Krok 2: Na oleji opražíme nadrobno narezaný cesnak, pridáme ryžu, opražíme, zalejeme vínom, vývarom, osolíme, okoreníme a uvaríme do mäkka. Krok 3: Keď je ryža mäkká, vmiešame rozmixovanú zeleninu, natrhaný zvyšok obvareného mangoldu, maslo. Krok 4: Na tanieri posypeme syrom.

Zveřejněno 15. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/32vM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mangoldové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/32vM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mangold recept, mangold recepty, rizoto s mangoldem, recepty z mangoldu, recepty mangold, kroupové rizoto s mangoldem, zelenina mangol, mamgold rizoto, ryže na rizoto, mngold rizotto, rissoto s mangoldem, syr mangol, mangold-rizoto, bezlepkové recepty s mangold, italské rizoto s mangoldem, recepty zelenina mangol, mangol vareni, zapékané rizot, zapékaný mangold, mangol

Suroviny:
mangold, cibulka jarní, petrželka, česnek, olej, rýže, víno bílé suché, vývar masový, sůl, pepř, máslo, sýr strouhaný

Přidat fotografie receptu