Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 131 kJ /
2 899 kcal
Bílkoviny111,17 g
Tuky65,06 g
Vláknina58,88 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,16 g
Sacharidy437,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu a scedíme. Necháme vychladnout. Krok 2: Růžičky brokolice a hrášek rychle povaříme al dente, scedíme, brokolici nakrájíme na kostky.  Krok 3: Mezitím nakrájíme omytou zeleninu na kostky. Papriky, okurku, rajčátka jen rozkrojíme, olivy též, ale nálev ponecháme na dresink Krok 4: Na dresink smícháme všechny ingredience ve větší misce, důkladně promícháme. Krok 5: Poté smícháme vychladlé těstoviny s nakrájenou zeleninou a dresinkem a promícháme. Necháme chvíli v chladu uležet a můžeme podávat.

TIP: Oblíbené recepty na těstovinový salát

Zveřejněno 5. 1. 2023

Poznámka autorky Lenka Škulinová

Salát je výborný jako hlavní chod, ale samozřejmě se dá využít jako příloha k masům či s pečivem.

Dají se samozřejmě použít i klasické těstoviny místo bezlepkových.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xxj0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkový těstovinový salát se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xxj0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
těstoviny, sůl, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, okurka salátová, olivy černé, rajče cherry, brokolice, hrášek mražený, parmazán, sušená bazalka, petrželka, hořčice dijonská, ocet vinný, šťáva citronová, olej olivový, olivy, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu