Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 864 kJ / 2 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,67 g |
| Tuky | 182,02 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 6,61 g |
| Sůl | 16,13 g |
| Sacharidy | 24,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj zapékaný květák ve hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQgp
Moje poznámka
Můj zapékaný květák ve hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQgp
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 13 minutami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 50 minutami
Sýrová kolečka
zonoro před 2 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 4 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 6 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 6 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 6 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 7 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapékaný květák,
zapečená květáková hlava,
zapečený květák se smetanou,
kuchařské recepty květák,
květák recepty,
zapékaný květák se smetanou,
zapékaný květák se slaninou,
zapekany květak-recept,
květák,
květák a hlíva,
top recepty květák,
květák hlíva,
květák zapékaný,
zeleninový hřbet,
zapečeny květak s gothaj,
recepty z květáku,
zapečený květák s nivou a slaninou,
květák zapečený s hlívou,
zapečený květák s anglickou a nivou,
recepty kvetak
Suroviny:
květák,
cibule,
vejce,
smetana 12%,
sýr nastrouhaný,
sýr niva,
salám měkký,
slanina anglická,
hlíva ústřičná,
sýr syrečky olomoucké,
pažitka,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (3)