Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátové tortellini II

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Krakenus

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 227 kJ /
2 205 kcal
Bílkoviny126,89 g
Tuky62,75 g
Vláknina22,89 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 3,58 g
Sůl8,27 g
Sacharidy273,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vo väčšej panvici si dáme zohriať olej. Pridáme pretlačený cesnak a smažíme na strednom plameni kým nám rozvonia. Pridáme plechovku rajčín aj so šťavou, sušenú bazalku, sušené oregano a mleté čierne korenie. Zmiešame a varíme kým nie sú rajčiny horúce. Krok 2: Krémový syr si nakrájame na menšie kocky a pridáme k omáčke. Pokračujeme vo varení kým sa syr neroztopí a omáčku nezjemní. Ak je treba použijeme metličku. Krok 3: Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Krok 4: Špenát si nakrájame na menšie kúsky a pridáme ho k omáčke. Dalej k omáčke pridáme scedené cestoviny zmiešame a necháme prejsť varom aby sa chute skombinovali. Krok 5: Nakoniec pridáme nastrúhaný parmezán, premiešame a dochutíme soľou podľa potreby.

TIP: Jak ukládat sýry

Zveřejněno 12. 2. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenátové tortellini II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpjQg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špenátové tortellini II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpjQg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
česnek, olej olivový, rajče, bazalka čerstvá, koření oregáno, pepř mletý, sůl, sýr měkký tavený, těstoviny torteliny, špenát čerstvý, parmazán

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu