Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté bílé fazole se špenátem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Krakenus

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 471 kJ /
2 981 kcal
Bílkoviny197,44 g
Tuky19,60 g
Vláknina154,04 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy428,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do panvice dáme na strednom stupni zohriať olej a pridáme pretlačený cesnak. Smažíme minútu, pokým sa pekne nerozvonia. Krok 2: Pridáme na polovice pokrájané mini paradajky a zmiešame. Krok 3: Ďalej pridáme obe plechovky fazulí aj so šťavou, vodu, oregano a mleté korenie. Zmiešame a necháme priviesť k varu.
Varíme, pokým sa rajčiny nezačnú rozpadať, asi 5 minút. Krok 4: Pridáme parmezán a miešame, kým sa neroztopí.
Ak sa bude zdať omáčka veľmi hustá, pridáme troška vody. Krok 5: Pridáme špenát a miešame, kým nezvädne. Nakoniec dosolíme podľa chuti.

TIP: Druhy luštěnin a recepty z nich

Zveřejněno 13. 2. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnaté bílé fazole se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2gPM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnaté bílé fazole se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2gPM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
česnek, olej olivový, rajče, fazole bílé, voda, koření oregáno sušené, pepř mletý, sůl, špenát čerstvý, parmazán

Přidat fotografie receptu