Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,65 g |
Tuky | 8,18 g |
Vláknina | 11,98 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 40,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Spokojenka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZlz
Moje poznámka
Polévka "Spokojenka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZlz
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
jakou uvařit polévku,
jakou polévku dnes uvařit,
jakou polevku,
spokojenka,
jakou polévku uvařit,
jakou dnes polévku,
polívka spokojenka,
jakou polivku dnes uvařit,
jakou nejlepši polevku uvařit,
jakou polivku,
jakou polevku dnes,
kvetak porek mrkev polevka recept,
polívka spokojenka recept,
pollevku jakou dnes,
polevka-spokojenka,
porek mrkev krupička polévka,
jaou dnes polévku,
spokojenka recept,
recept na polevku se surovn co doma najdeme,
kvetakova polevka v pomalem hrnci
Suroviny:
voda,
masox,
brambory,
zelenina,
krupice dětská,
vejce,
kmín celý,
česnek,
koření
Komentáře (3)