Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná tuňáková pomazánka s ajvarem

Tuňáková pomazánka patří mezi jedny z nejoblíbenějších. Na přípravu je jednoduchá a rychlá. Tato pomazánka je ozvláštněna o ajvar, pocházející ze srbské kuchyně. Dodává tak pomazánce příjemně pikantní chuť.

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 28 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 8 min

28 min (20 min příprava + 8 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 764 kJ /
900 kcal
Bílkoviny54,88 g
Tuky68,70 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 1,06 g
Sůl2,46 g
Sacharidy13,19 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vaříme ve vroucí vodě 8 minut, poté je prudce zchladíme. Šalotku oloupeme a nasekáme nadrobno. Krok 2: Vejce oloupeme a nasekáme nadrobno. Přidáme šalotku, žervé, tuňáka i s olejem, ajvar a podle chuti sůl a pepř. Krok 3: Promícháme a podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Oblíbené rybí pomazánky

Zveřejněno 9. 7. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná tuňáková pomazánka s ajvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk61P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemná tuňáková pomazánka s ajvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk61P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

I mě se líbí nápad s ajvarem:yes::-K

Zajímavý nápad, použít ajvar. Určitě vyzkouším. :-)

Suroviny:
vejce, cibule šalotka, sýr žervé, tuňák, ajvar, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu