Těstoviny s kuřecím masem, zeleninou a bylinkami
Kousky kuřecího masa orestujeme na pánvi a postupně k němu přidáváme kousky zeleniny a dusíme tak, abychom zachovali její čerstvost a křupavost. Nakonec vmícháme rajský protlak a podáváme s oblíbenými uvařenými těstovinami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,01 g |
Tuky | 11,50 g |
Vláknina | 10,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 33,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s kuřecím masem, zeleninou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZoN
Moje poznámka
Těstoviny s kuřecím masem, zeleninou a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZoN
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 38 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 47 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
cuketa,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
bylinky sušené,
vývar kuřecí,
sýr,
těstoviny
Komentáře