Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí guláš s těstovinami

Po celém světě je treska obecná velmi oblíbená pro své chutné jemné maso. Většinou se ještě na moři zpracovává jako mražené filé, které je pak možné doma upravit na mnoho způsobů. Ochutnejte tedy tuto netradiční úpravu v podobě guláše.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 504 kJ /
838 kcal
Bílkoviny112,53 g
Tuky20,16 g
Vláknina14,21 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,50 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou papriku, rajčátka, pórek, osolíme, opepříme a přidáme gulášové koření, mletou papriku a protlak. Krok 2: Podusíme a podlijeme trochou vody nebo vývarem z rybích odřezků. Krok 3: Rybu nakrájíme na kostky a osolíme, opepříme a přidáme do základu, krátce povaříme.
Podáváme s těstovinami.

Zveřejněno 7. 9. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí guláš s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp0Dm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí guláš s těstovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp0Dm

Marie

Komentáře (4)

Marie Svarcova: děkuji moc:-K

RubyRom: :-) skvělé - moc děkuji, jsi šikovná - nemám pochyb :-K

Je to treska a ano vymýšlím si, ráda improvizuji. :-K

:-)<3:yes::yes: Vypadá skvěle - to jsi vymyslela sama ? zajímá mě prosím jaká to je ryba -pěkné vysoké kousky - nádhera :-K

Suroviny:
maso, cibule, olej, paprika, rajče, pórek, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, paprika sušená uzená, koření gulášové, vývar masový

Přidat fotografie receptu