Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina na kyselo

Ke grilovanému masu lehce připravíte přílohu ze směsi oblíbené sezónní zeleniny s ochucením na kyselo. Jistě se bude hodit i k jinak připraveným druhům masa.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

dolores

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

Množství podle počtu porcí

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 796 kJ /
429 kcal
Bílkoviny0,32 g
Tuky44,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kusy. Krok 2: Vodu přivedeme k varu, dobře osolíme, přidáme bobkový list a nové koření a vhodíme zeleninu. Krok 3: Zeleninu vaříme na skus. Pak scedíme a ihned zchladíme. Krok 4: V míse z oleje, octu, cukru, soli a pepře vyrobíme zálivku. Krok 5: Přidáme zeleninu, dobře promícháme a necháme vsáknout.

TIP: Vaření zeleniny v páře

Zveřejněno 8. 12. 2023

Poznámka autora dolores

Výborné ke grilovanému masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina na kyselo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k7OW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina na kyselo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k7OW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mrkev, petržel, lusky fazolové, květák, cuketa, lilek, koření nové koření, bobkový list, sůl, ocet vinný, olej, cukr, pepř mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu