Suroviny pro 1 dávka
Množství podle počtu porcí
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 796 kJ / 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,32 g |
| Tuky | 44,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kusy.
Krok 2: Vodu přivedeme k varu, dobře osolíme, přidáme bobkový list a nové koření a vhodíme zeleninu.
Krok 3: Zeleninu vaříme na skus. Pak scedíme a ihned zchladíme.
Krok 4: V míse z oleje, octu, cukru, soli a pepře vyrobíme zálivku.
Krok 5: Přidáme zeleninu, dobře promícháme a necháme vsáknout.
Zveřejněno 8. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k7OW
Moje poznámka
Zelenina na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k7OW
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 44 minutami
Kávové úlky
MichaelaSr před 50 minutami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 50 minutami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 1 hodinou
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 2 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 2 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 2 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
lusky fazolové,
květák,
cuketa,
lilek,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
ocet vinný,
olej,
cukr,
pepř mletý,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.