Kuřecí maso na smetaně s žemlovým knedlíkem
Tento recept vykouzlí vaší rodině na tváři úsměv. Vychutnají si totiž velmi jemné maso ve smetanové omáčce, která chutná naprosto božsky! Vyzkoušejte tento nový recept se žemlovými knedlíky.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 892 kJ / 3 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,06 g |
Tuky | 170,67 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,22 g |
Sacharidy | 214,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na smetaně s žemlovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrGW
Moje poznámka
Kuřecí maso na smetaně s žemlovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrGW
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 3 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 4 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 4 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 5 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 8 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 11 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
koření kari,
paprika čerstvá červená,
pórek,
vývar masový,
smetana 33%,
mouka hladká,
rohlík,
mléko,
vejce,
nať petrželová,
sůl,
olej
Komentáře (6)