Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Sytých polévek není nikdy dost. Kapusta je ideálním základem husté svačinové polévky, která může doplněná pečivem klidně zasuplovat i večeři. Na másle orestované žampiony jsou pak luxusní tečkou na plném talíři.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 20,98 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 39,18 g |
Postup přípravy
Rozdělíme ji do misek, do každé přidáme porci žampionů a doplníme petrželkou.
Zveřejněno 10. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vrg
Moje poznámka
Kapustová polévka s klobásou a restovanými žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vrg
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 13 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 26 minutami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 39 minutami
Šunkofleky
hortenzie před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 2 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 2 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 3 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 4 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 6 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 8 hodinami
Suroviny:
kapusta,
žampióny,
klobása pikantní,
česnek,
paprika sušená sladká,
máslo,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
petrželka hladkolistá
Komentáře (4)