Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní polévka s ředkvičkou

Jarní polévka s ředkvičkou je osvěžující a lahodná polévka, která je skvělou volbou pro jarní období. Ředkvičky dodávají polévce jemnou pikantní chuť a krásnou barvu. Tato polévka je skvělá na zahřátí během chladných jarních dnů.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 433 kJ /
343 kcal
Bílkoviny6,70 g
Tuky19,66 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy32,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle osmahneme najemno nakrájenou šalotku, přidáme mouku a uděláme cibulovou jíšku. Krok 2: Přidáme nastrouhané ředkvičky, špenát, nasekaný česnek. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme a povaříme. Krok 3: Polévku rozmixujeme , přilijeme smetanu a prohřejeme.
Na talíři ozdobíme nastrouhanou ředkvičkou.

TIP: Jarní polévky - oblíbené recepty

Zveřejněno 23. 2. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jarní polévka s ředkvičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRrqr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jarní polévka s ředkvičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRrqr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Zajímavá polévka, určitě vyzkouším :yes:

Suroviny:
máslo, cibule šalotka, mouka hladká, česnek, ředkvičky, špenát čerstvý, vývar zeleninový, sůl, pepř mletý, smetana

Přidat fotografie receptu