Jarní polévka s ředkvičkou
Jarní polévka s ředkvičkou je osvěžující a lahodná polévka, která je skvělou volbou pro jarní období. Ředkvičky dodávají polévce jemnou pikantní chuť a krásnou barvu. Tato polévka je skvělá na zahřátí během chladných jarních dnů.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 433 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,70 g |
Tuky | 19,66 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 32,65 g |
Postup přípravy
Na talíři ozdobíme nastrouhanou ředkvičkou.
Zveřejněno 23. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní polévka s ředkvičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrqr
Moje poznámka
Jarní polévka s ředkvičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrqr
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní krkovička
Neregistrovaný před 48 sekundami
Jáhelník s tvarohem a ovocem
Neregistrovaný před 6 minutami
Bramborové placky s jitrničkou
Neregistrovaný před 10 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
Neregistrovaný před 10 minutami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Neregistrovaný před 11 minutami
Skořicovo-švestkový koláč
Neregistrovaný před 28 minutami
Karamelizované hrušky nebo jablka na cokoliv
Neregistrovaný před 32 minutami
Sýrovo-bramborové placky s římským kmínem
Neregistrovaný před 40 minutami
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Neregistrovaný před 48 minutami
Kuřecí řízek
Neregistrovaný před 49 minutami
Suroviny:
máslo,
cibule šalotka,
mouka hladká,
česnek,
ředkvičky,
špenát čerstvý,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř mletý,
smetana
Komentáře (1)