Crème brûlée podle Antonína Víznera
Lahodný krém skrytý pod opálenou cukrovou krustou. To je tradiční francouzský dezert ze žloutků, smetany, vanilky a cukru. Díky receptu soutěžícího Tondy Víznera z pořadu Peče celá země si jej můžete připravit doma i vy.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 876 kJ / 3 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,16 g |
Tuky | 263,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 171,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
Moje poznámka
Crème brûlée podle Antonína Víznera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0JV
Nejnovější recepty
Býčí žlázy s rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 14 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 14 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 9 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 11 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 13 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 15 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 15 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 16 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 16 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 16 hodinami
Suroviny:
žloutek,
mléko plnotučné,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
lusk vanilkový,
cukr hnědý
Komentáře (2)