Polévka z řapíkatého celeru se sýrem feta
Řapíkatý celer je bohatý na spoustu prospěšných látek a obsahuje spoustu vlákniny. Tápete co z něj připravit? Pak vsaďte na snadnou a rychlou polévku, podávanou s řeckým sýrem feta a čerstvými bylinkami.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 207 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,64 g |
Tuky | 69,88 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,08 g |
Sacharidy | 10,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z řapíkatého celeru se sýrem feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXwP
Moje poznámka
Polévka z řapíkatého celeru se sýrem feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXwP
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 11 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 13 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 8 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 9 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 10 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 10 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 10 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 10 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 11 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 11 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 11 hodinami
Suroviny:
celer řapíkatý,
cibulka jarní,
ghee,
ořech muškátový,
zázvor,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
mléko kokosové,
sýr feta,
libeček,
petrželka
Komentáře