Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční knedlíčková

Při slavnostních příležitostech se často podává dobrá polévka s játrovými knedlíčky a polévkovými těstovinami. Dochutíme ji trochou česnekového oleje a chilli, díky tomu bude lehce pikantní.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Fakira Fakira

Snadný

Doba přípravy 23 min Doba přípravy: 3 min Doba tepelné úpravy: 20 min

23 min (3 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 944 kJ /
465 kcal
Bílkoviny28,08 g
Tuky11,80 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,15 g
Sacharidy59,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vývar nebo vodu přivedeme k varu a přidáme do něj játrové knedlíčky a oloupané, nakrájené brambory. Můžeme použít i vařené brambory, přidáme je ale později. Krok 2: Do polévky přidáme vegetu, česnekový olej, chilli nebo mletý pepř a vaříme. Krok 3: Na závěr přidáme rozšlehané bílky, drobné těstoviny a nasekanou jarní cibulku. Krátce povaříme.

TIP: Jak připravit játrové knedlíčky

Zveřejněno 1. 4. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Velikonoční knedlíčková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OY8gL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Velikonoční knedlíčková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OY8gL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
brambory, bílek, těstoviny, cibulka jarní, vegeta, olej česnekový, chilli, vývar masový

Přidat fotografie receptu