Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé brambory

Brambory jsou jednou z nejčastějších příloh k masům, omáčkám a různým směsím. Uvařené brambory ochutíme bylinkami a ještě v hrnci protřepeme. Pak je můžeme dokřupava buď usmažit nebo upéct, jak má kdo rád.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 044 kJ /
728 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky37,63 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a dáme vařit do lehce osolené vody. Uvařené brambory pak slijeme a necháme v hrnci. Krok 2: Přidáme k nim bylinky, sůl a pepř. S hrncem pořádně zatřepeme, tak, aby se všechny brambory obalily. Krok 3: K bramborám přidáme sádlo a dáme péct do trouby nebo je usmažíme dozlatova. Po asi 10 minutách máme hotové křupavé brambory.

Zveřejněno 23. 4. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavé brambory

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk1lr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křupavé brambory

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk1lr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

:-)<3:yes::yes: dělám také a máme rádi jen mě nenapadlo to sem dát :yes: :-K

Suroviny:
brambory, sůl, pepř mletý, bylinky, sádlo

Přidat fotografie receptu