Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na Gà Nam Bộ:

Vyzkoušejte jídlo s nádechem exotiky. Suroviny jsou lehce dostupné a příprava není vůbec náročná. Výsledný pokrm je skvělá možnost na zužitkování vařeného drůbežího masa.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

zuzi777a zuzi777a

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie537 kJ /
128 kcal
Bílkoviny2,12 g
Tuky0,28 g
Vláknina3,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy28,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Podle návodu připravíme těstoviny. Udržujeme je v teple. Mraženou zeleninovou směs prolijeme vroucí vodou a pak na pánvi krátce orestujeme (na skus). Dochutíme sójovou omáčkou nebo teriyaky omáčkou. Krok 2: Nakrájíme maso na velikost sousta. Mrkev nastrouháme, ledový salát (pekingské zelí) pokrájíme. Krok 3: Česnek prolisujeme, nebo najemno rozsekáme. Suroviny na zálivku promícháme do jednolité směsi. Krok 4: Na větší hluboké talíře navrstvíme jednotlivé komponenty a podáváme posypané sekanými arašídy a bylinkami. Každý si ochutí svou porci zálivkou.

TIP: Asijské nudle - přehled druhů a příprava

Zveřejněno 22. 4. 2024

Poznámka autorky zuzi777a

Zde je použito maso z tmavého kohouta, což nám chutná asi nejvíc. Další volbou by bylo maso ze slepice. Kuřecí je dost nevýrazné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na Gà Nam Bộ:

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xL42

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na Gà Nam Bộ:

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xL42

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

zuzi777a: :-) To je tedy pravda, oni moc na moučníky apod. nejsou a také když nějaký dělají tak je to příliš sladké . Ochutnaly jsme s dcerou v restauracu a stačil nám jeden. Jinak polévky Pho a saláty mají vždy skvělé.. ( ten ocet 8% používají jen někteří naši , jinak už je lepší i vinný);-) :-K

Marie Svarcova: Podle me by tam mohl být jen rýžový ale zajímavé je, že v receptech se objevuje i 8%ní. Možná z úsporných důvodů?! Mě asijská kuchyně fascinuje schopností být zero waste. Jediné, co fakt nemusím jsou jejich dezerty. Ještě jsem nepotkala takový, který by me opravdu nadchnul. Asi i proto jsou v většině štíhlí ! 😁

:-)<3:yes::yes:Recept mě zaujal a určitě bych ochutnala (asi bych vynechala ten klasický ocet). Mám moc ráda vietnamskou kuchyni a často i vařím.:-K

Suroviny:
nudle, mrkev, salát ledový, voda, ocet rýžový, ocet, cukr třtinový, chilli paprika čerstvá, česnek, bazalka čerstvá, cibulka jarní, arašídy

Přidat fotografie receptu