Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Low carb ossobuco

Objevte kouzlo tradiční italské kuchyně v odlehčené verzi s low carb ossobuco. Tento výjimečný pokrm z hovězí kližky je pečlivě připravený v bohaté zeleninové omáčce, která je nejen chutná, ale také nízkosacharidová.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

deprezz

Snadný

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 023 kJ /
244 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky2,06 g
Vláknina32,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy31,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Osmažíme očištěnou a pokrájenou zeleninu, přidáme maso, protlak a koření. Podlijeme vínem. Krok 2: Maso dusíme 2 hodiny s kořenovou zeleninou. Krok 3: Potom zeleninu propasírujeme do omáčky. Krok 4: Podáváme s celerovým pyré, které jsme připravili z odložené části celeru.

TIP: Víno do jídla bez otevřené lahve - tipy a rady

Zveřejněno 28. 5. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Low carb ossobuco

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY2jV

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Low carb ossobuco

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY2jV

Marie

Suroviny:
celer, mrkev, cibule, protlak rajčatový, česnek, víno, koření nové koření,

Přidat fotografie receptu