Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panna cotta s jahodovým rozvarem

Za jednoduchým receptem na lahodnou panna cottu nemusíte až do Itálie. Snadno si ji můžete připravit i doma. Základ tvoří smetanová směs s chutí vanilky, na kterou pak nanesete osvěžující jahodový rozvar.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min + 6 hodin chlazení

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, + 6 hodin chlazení)

28. 6. 2024 12:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 617 kJ / 1 104 kcal
Bílkoviny10,95 g
Tuky62,70 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 209 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy122,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

před 11 hodinami

Tuhle dobrotu miluju:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: želatina, mléko, smetana ke šlehání, cukr, extrakt vanilkový, jahody, cukr, kyselina citronová, máta čerstvá

TopRecepty.cz

Panna cotta s jahodovým rozvarem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQMW