Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová polévka dle Bohuslava

Bramborová polévka je tradiční české jídlo, které vyniká svou jednoduchostí a chutí. Tato sytá polévka je vyrobena z brambor, zeleniny a dochucena houbami. Díky své dostupnosti a výživnosti je velmi oblíbená.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

20. 6. 2024 17:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 132 kJ / 988 kcal
Bílkoviny10,06 g
Tuky86,42 g
Vláknina12,28 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy36,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

21. 8. 2024 13:37

Bramboračka nikdy nezklame. Dovolila jsem si přidat fotku;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: máslo, mrkev, celer řapíkatý, celer, petržel, brambory, vývar vepřový, houby čerstvé, sůl, pepř mletý, tymián, majoránka, koření houbová variace, kmín drcený, koření oregáno, pažitka, česnek

TopRecepty.cz

Bramborová polévka dle Bohuslava

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/689En