Bramborová polévka dle Bohuslava
Bramborová polévka je tradiční české jídlo, které vyniká svou jednoduchostí a chutí. Tato sytá polévka je vyrobena z brambor, zeleniny a dochucena houbami. Díky své dostupnosti a výživnosti je velmi oblíbená.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 132 kJ / 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,06 g |
Tuky | 86,42 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 36,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka dle Bohuslava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689En
Moje poznámka
Bramborová polévka dle Bohuslava
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/689En
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 7 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 56 minutami
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 1 hodinou
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 3 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 3 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 4 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 4 hodinami
Suroviny:
máslo,
mrkev,
celer řapíkatý,
celer,
petržel,
brambory,
vývar vepřový,
houby čerstvé,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
majoránka,
koření houbová variace,
kmín drcený,
koření oregáno,
pažitka,
česnek
Komentáře (1)