Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Večírková polévka

Po veselém večírku občas následuje perné ráno. Pomoci může dobrá polévka, u které oceníme rychlou přípravu. Připravíme ji z vývaru, řapíkatého celeru a sušených hub. Podáváme ji nazdobenou petrželkou a pažitkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie821 kJ /
196 kcal
Bílkoviny11,17 g
Tuky8,42 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy9,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby předem namočíme. Mrkev očistíme. Krok 2: Bílek, listy celeru, houby a mrkev nakrájíme nadrobno a dáme i s těstovinami vařit do vývaru. Krok 3: Podáváme ozdobené nasekanou pažitkou a petrželkou.

TIP: Jak připravit řapíkatý celer

Zveřejněno 22. 6. 2024

Poznámka autora Chlebajez

Tahle rychlovka je skvělý ranní pokrm po náročném večírku. Pokud nemáte vývar od posledního vaření, stačí vodu osolit a dle vztahu k polévkovému koření nebo masoxu doladit chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Večírková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZAm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Večírková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZAm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

RubyRom: Děkuji, to se tak někdy sejde:-O

Pěkná polévka :-K

:-)<3:yes::yes: recept i foto se mi líbí :-K

Suroviny:
vývar masový, houby sušené, těstoviny, bílek, celer řapíkatý, mrkev, petrželka, pažitka

Přidat fotografie receptu