Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Večírková polévka

Po veselém večírku občas následuje perné ráno. Pomoci může dobrá polévka, u které oceníme rychlou přípravu. Připravíme ji z vývaru, řapíkatého celeru a sušených hub. Podáváme ji nazdobenou petrželkou a pažitkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

22. 6. 2024 11:50

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie821 kJ / 196 kcal
Bílkoviny11,17 g
Tuky8,42 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy9,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tahle rychlovka je skvělý ranní pokrm po náročném večírku. Pokud nemáte vývar od posledního vaření, stačí vodu osolit a dle vztahu k polévkovému koření nebo masoxu doladit chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

23. 6. 2024 10:59

RubyRom: Děkuji, to se tak někdy sejde:-O

RubyRom RubyRom

23. 6. 2024 08:52

Pěkná polévka :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 6. 2024 07:44

:-)<3:yes::yes: recept i foto se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vývar masový, houby sušené, těstoviny, bílek, celer řapíkatý, mrkev, petrželka, pažitka

TopRecepty.cz

Večírková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZAm