Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z ječných krup

Ječné kroupy patří momentálně mezi suroviny, které jsou na našem jídelníčku neprávem velmi sporadicky. Po jejich uvaření jsou lehce stravitelné a mají jemně oříškovou chuť. Zakomponovat je můžete třeba do osvěžujícího salátu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chlazení

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

27. 6. 2024 08:36

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 942 kJ / 1 181 kcal
Bílkoviny26,61 g
Tuky38,56 g
Vláknina17,66 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy173,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

28. 6. 2024 07:52

Podľa teba už robím šalát z krúp s kyslou smotanou. Myslím, že aj tento by mi chutil (možno bez klobásy, ale mäsožravec by sa dožadoval), krúpy sú skvelý základ na šaláty. V horúčavách sú šaláty skvelou voľbou.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kroupy ječné, okurka salátová, rajče, ředkvičky, cibule, špenát, klobása, vejce, salát, olivy, sýr strouhaný, olej, hořčice, cukr třtinový, vločky chilli, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Salát z ječných krup

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR8p5