Špenátová pasqualina
Pasqualina je italský slaný koláč, který se v Itálii tradičně připravuje na Velikonoce, pochutnat si na něm ovšem můžeme kdykoliv během roku. Náplň připravíme z rukoly, špenátu, mangoldu, vajec a sýra.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 8 168 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,96 g |
Tuky | 98,36 g |
Vláknina | 15,95 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 135,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Palačinky s jablkovým rozvarem a mandlemi
Přidáno před 39 minutami
Labužnická pizza
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí dušené po asijsku s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté pečivo plněné tvarohem a meruňkami
Přidáno před 20 hodinami
Křehký rybízový koláč
Přidáno 6. 7. 2024 11:00
Višňové nanuky s čokoládou
Přidáno 6. 7. 2024 10:11
Právě bylo uvařeno:
Honzovy kynuté buchty
Ivona1414 uvařila před 1 minutou
Meruňkový koláč
Pavluska75 uvařila před 5 minutami
Tvarohová jednoduchá bábovka
KacJest uvařila před 28 minutami
Expresní meruňková bublanina se smetanou
Sluncejasne uvařila před 31 minutami
Kuře pečené na kysaném zelí s česnekem
RousOliven uvařila před 1 hodinou
Brokolice na mozeček
RousOliven uvařila před 1 hodinou
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
Kacora13 uvařila před 1 hodinou
Pohankový salát se zeleninou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
brita175 uvařila před 2 hodinami
Osvěžující rajčatový salát
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, voda, sůl, rukola, špenát, strouhanka, mléko, sýr ricotta, sýr parmazán strouhaný, vejce, ořech muškátový, pepř mletý, sůl, máslo, mouka hrubá, vejce
Špenátová pasqualina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9jk
0 názorů