Domácí eidamská cihla
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 596 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,38 g |
Tuky | 127,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 654 mg |
Sodík | 7,20 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 68,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tvaroh použijeme akýkoľvek, ale nie termizovaný. Kto nemá rád slaný syr, nech trocha soli uberie.
Z tejto dávky som dostala 380 g syra.
Recept mám z nejakej knihy, bohužiaľ, nepamätám akej.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2021 16:59
Marie Svarcova: Maruška, daj potom vedieť, ako sa vydaril. Len ešte jednba vec, ak nemáte radi príliš slané, uber soli. Prvý raz robím vždy recept podľa rozpisu, potom upravujem podľa svojej chuti. Na mňa by to chcelo trošička menej soli, nabudúce uberiem.
14. 11. 2021 09:43
recept se mi moc líbí, určitě zkusím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 35 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 37 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 48 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 50 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: mléko, tvaroh, vejce, soda jedlá, sůl, máslo
Domácí eidamská cihla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ry7k
2 názory