Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrášková polévka s květákem

Tato jemná krémová polévka zaujme na první pohled pěknou zelenou barvou. Připravíme ji z hrášku a květáku a její příprava zabere jen chvilku. Polévku podáváme s kousky květáku a jarní cibulkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

10. 7. 2024 18:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 696 kJ / 405 kcal
Bílkoviny20,18 g
Tuky1,57 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy65,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Monika146 (moderátorka)

12. 7. 2024 22:39

Hrášková krémová polévka je prostě vynikající! Ať už ji podáváme s krutony, s vyškvařenou slaninkou, s cibulkou nebo se smetanou, vždy si pochutnáme. Tentokrát zkusím podle vás, s květákem ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 7. 2024 09:20

:-)<3:yes::yes: tyto polévky jsou moc dobré ale mám s nimi problém - jsou nefotogenické ať se snažím jakkoli:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hrášek, květák, cibule, mouka hladká, olej, sůl, pepř mletý, vývar zeleninový, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Hrášková polévka s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6QL9