Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynutý chléb

Kynutý chléb je tradiční pečivo, které potěší svou měkkou střídou a křupavou kůrkou. Kynutý chléb je nejen výživný, ale také plný vůně, která provoní vaši kuchyň a vytvoří atmosféru domova.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 45 min

135 min (90 min příprava + 45 min tepelná úprava)

14. 7. 2024 22:07

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie7 181 kJ / 1 716 kcal
Bílkoviny53,00 g
Tuky9,60 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,61 g
Sůl9,00 g
Sacharidy342,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veruncicka

6. 8. 2024 10:09

Výborný chléb. Rychlý na přípravu.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, voda, brambory, kmín celý, ocet, sůl, droždí čerstvé, cukr

TopRecepty.cz

Kynutý chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2ORL