Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Turrón měkká tmavá verze

Tradiční španělskou cukrovinku turrón můžete ochutnat na dovolené a pak si ji v klidu doma připomenout. Příprava je snadná, jen pak musíte vydržet než dezert ztuhne ke krájení a ochutnání!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

21. 7. 2024 07:06

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 765 kJ / 1 378 kcal
Bílkoviny20,90 g
Tuky83,03 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 486 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy128,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: čokoláda hořká, ořechy vlašské, bílek, sůl

TopRecepty.cz

Turrón měkká tmavá verze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VONPz