Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Studený letní boršč

V horkých dnech můžeme připravit tuto osvěžující verzi známé polévky. Podáváme ji dobře vychlazenou a ozdobenou zakysanou smetanou. Červená řepa polévce dodává krásnou a výraznou barvu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 65 min

80 min (15 min příprava + 65 min tepelná úprava)

23. 7. 2024 14:02

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 703 kJ / 885 kcal
Bílkoviny27,43 g
Tuky34,00 g
Vláknina62,25 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 1,30 g
Sůl2,82 g
Sacharidy87,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: řepa červená, mrkev, celer, cibule, česnek, vývar zeleninový, bobkový list, koření hřebíček, pepř, máslo, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Studený letní boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W68LE