Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patison s jogurtem a olivami

Patison na grilu připravíme snadno a rychle a jeho výborná chuť příjemně překvapí. Nejprve ho obalíme v jogurtové omáčce ochucené rajčaty, olivami a česnekem a poté krátce grilujeme. Podáváme s pečivem a skleničkou dobrého bílého vína.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

30. 7. 2024 12:01

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 282 kJ / 306 kcal
Bílkoviny13,95 g
Tuky13,65 g
Vláknina5,19 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy30,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Omáčku, která zbude po obalování, můžeme podávat samostatně, podobně jako kečup nebo hořčici.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: patizon, jogurt bílý, rajče sušené, česnek, olivy černé, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Patison s jogurtem a olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9Pvr