Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou

Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či slavnostní večeři. Vlastní dokončení netrvá víc než půl hodiny.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 345 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 330 min + doba odležení

345 min (15 min příprava + 330 min tepelná úprava, + doba odležení)

31. 7. 2024 18:34

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 539 kJ / 846 kcal
Bílkoviny12,52 g
Tuky51,11 g
Vláknina17,78 g
Cholesterol 61 mg
Sodík 839 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy77,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud osolíme zeleninu i brambory až po upečení, zůstanou křupavější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a

3. 8. 2024 18:43

Marie Svarcova: Děkuji!:-*

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 8. 2024 18:00

:-)<3:yes::yes: recept se mi líbí :-K

zuzi777a zuzi777a

1. 8. 2024 13:57

kimlo: Děkuji! :-D

kimlo kimlo

1. 8. 2024 13:07

Úžasné! :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno králičí, špek, máslo, rozmarýn, pepř mletý, sůl, cuketa, cibule, česnek, rajče, brambory, olej olivový, koření, sůl uzená

TopRecepty.cz

Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRooN