Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či slavnostní večeři. Vlastní dokončení netrvá víc než půl hodiny.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 539 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,52 g |
Tuky | 51,11 g |
Vláknina | 17,78 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud osolíme zeleninu i brambory až po upečení, zůstanou křupavější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2024 18:43
3. 8. 2024 18:00
1. 8. 2024 13:57
1. 8. 2024 13:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 14 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 19 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Suzy8 uvařila před 5 hodinami
Domácí burger (gril)
Vasek1 uvařil před 6 hodinami
Krůtí na paprice
Ennia uvařila před 6 hodinami
Kuřecí "popcorn"
jechapavel204 uvařila před 7 hodinami
Rychlé oříškové muffiny
Lisa444 uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Verone uvařila před 7 hodinami
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 7 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 9 hodinami
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Suroviny: stehno králičí, špek, máslo, rozmarýn, pepř mletý, sůl, cuketa, cibule, česnek, rajče, brambory, olej olivový, koření, sůl uzená
Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRooN
4 názory