Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské gazpacho

Španělská studená polévka gazpacho je jako stvořená pro horké dny. Připravíme ji z čerstvé zeleniny, kterou rozmixujeme, vychladíme a podáváme s opečenou bagetkou. Polévka je osvěžující a poslouží jako velmi lehký hlavní chod nebo předkrm.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 8. 2024 10:02

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 610 kJ / 385 kcal
Bílkoviny2,85 g
Tuky31,83 g
Vláknina5,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rajče, paprika, okurka salátová, cibule šalotka, česnek, olej olivový, ocet vinný červený, sůl, pepř mletý, chilli, bazalka čerstvá, bageta, pesto bazalkové, okurka salátová

TopRecepty.cz

Španělské gazpacho

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6LMO