Španělské gazpacho
Španělská studená polévka gazpacho je jako stvořená pro horké dny. Připravíme ji z čerstvé zeleniny, kterou rozmixujeme, vychladíme a podáváme s opečenou bagetkou. Polévka je osvěžující a poslouží jako velmi lehký hlavní chod nebo předkrm.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 31,83 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,87 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Salát s kadeřávkem a ricottou
Přidáno před 1 hodinou
Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Přidáno před 17 hodinami
Grilované ovoce s medem
Přidáno před 19 hodinami
Čirokový koláč s ovocem
Přidáno před 23 hodinami
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Přidáno 16. 9. 2024 08:38
Vajíčková lahůdková pomazánka se sýrem
Přidáno 16. 9. 2024 00:10
Právě bylo uvařeno:
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 uvařil před 2 hodinami
Tvarohový závin z olejového těsta
Krize uvařila před 12 hodinami
Štrúdl pro samotáře
Jasek uvařila před 13 hodinami
Trenčianská rychlá polévka
Lisa444 uvařila před 13 hodinami
Americká buchta s jablky
MarketaNov uvařila před 13 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
NariAi uvařila před 14 hodinami
Marinovaná krkovice pečená pomalu
HacRadek uvařila před 14 hodinami
Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
elinkakov@seznam.cz uvařil před 15 hodinami
Pórková polévka s bramborem, paprikou a medvědím česnekem
trdlo uvařila před 16 hodinami
Dobrota z mletého masa
Janika1 uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké brambory jsou nejlepší do bramboráků a jak je správně ochutit: Podle snadného receptu je zvládne každý
Tvarohové řezy: Hrnečkový moučník je úžasně vláčný, osvěžující a lahodný na chuť. Hotový je za chvíli a zvládne ho i začátečník
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let
Další recepty
Suroviny: rajče, paprika, okurka salátová, cibule šalotka, česnek, olej olivový, ocet vinný červený, sůl, pepř mletý, chilli, bazalka čerstvá, bageta, pesto bazalkové, okurka salátová
Španělské gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LMO
0 názorů