Zelené gazpacho
Studené zeleninové polévky jsou ideální pro horké dny. Osvěží nás, zasytí a dodají spoustu vitamínů, protože zeleninu nebudeme vařit. Místo rajčat na přípravu polévky gazpacho tentokrát použijeme okurku, řapíkatý celer a papriku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 769 kJ / 2 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,96 g |
Tuky | 257,06 g |
Vláknina | 11,74 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 37,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Právě bylo uvařeno:
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 48 minutami
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 48 minutami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 50 minutami
Cheesecake
Jirina17 uvařila před 1 hodinou
Rychlé fazole
Slanky uvařila před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Hugicek uvařila před 3 hodinami
Camping salát
Astonka uvařila před 4 hodinami
Sirup z rýmovníku
Daniela69 uvařila před 4 hodinami
Nakládané pečené kapie
Edimka uvařila před 5 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
IvanaMusilova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
Další recepty
Suroviny: celer řapíkatý, paprika čerstvá zelená, okurka salátová, chilli paprika čerstvá, chléb toustový tmavý, cukr třtinový, olej olivový, ořechy vlašské, špenát baby, petrželka zelená, česnek, bazalka čerstvá, voda, ocet sherry, sůl, pepř mletý, jogurt řecký
Zelené gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRn5R
0 názorů