Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelené gazpacho

Studené zeleninové polévky jsou ideální pro horké dny. Osvěží nás, zasytí a dodají spoustu vitamínů, protože zeleninu nebudeme vařit. Místo rajčat na přípravu polévky gazpacho tentokrát použijeme okurku, řapíkatý celer a papriku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

12. 8. 2024 08:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 769 kJ / 2 574 kcal
Bílkoviny22,96 g
Tuky257,06 g
Vláknina11,74 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy37,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: celer řapíkatý, paprika čerstvá zelená, okurka salátová, chilli paprika čerstvá, chléb toustový tmavý, cukr třtinový, olej olivový, ořechy vlašské, špenát baby, petrželka zelená, česnek, bazalka čerstvá, voda, ocet sherry, sůl, pepř mletý, jogurt řecký

TopRecepty.cz

Zelené gazpacho

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRn5R

Naposledy jste si prohlédli