Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené mangoldové řapíky

Pokud vám při přípravě jídla z mangoldu zbyly mangoldové řapíky, můžete si z nich připravit křupavou pochoutku, která chutná skvěle třeba s domácí tatarskou omáčkou a zeleninovou přílohou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

21. 8. 2024 18:01

Suroviny pro 30 kusů

30 kusů

Nutriční hodnoty

Energie518 kJ / 124 kcal
Bílkoviny10,93 g
Tuky7,81 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy2,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 8. 2024 09:24

:-)<3:yes::yes: také dělávám, jsou moc dobré i nakládané. :-K

Bayta (moderátorka)

21. 8. 2024 23:14

Zajímavý nápad :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: listy mangoldu, vejce, droždí lahůdkové, mléko, mouka hladká, houska, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažené mangoldové řapíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dk0ZB