Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minestrone krémové

Krémová minestrone je lahodná italská polévka, která v sobě spojuje bohatou chuť čerstvé zeleniny a jemného krému. Tato hustá polévka je ideální volbou pro chladné dny, kdy potřebujete něco zahřívacího a zároveň sytého.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hekute hekute

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 915 kJ /
1 175 kcal
Bílkoviny25,14 g
Tuky65,54 g
Vláknina32,70 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy109,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cuketu (mladou neloupeme a necháme i vnitřek), oloupaný a vyčištěný patizon a ostatní zeleninu očistíme, mrkev nastrouháme a osmahneme na oleji. Krok 2: Přidáme ostatní zeleninu nakrájenou na kostky.
Vaříme asi 10-15 minut. Pak přidáme vločky a vaříme dalších 5 minut. Krok 3: Vše ochutíme solí a pepřem. Po změknutí zeleniny vše rozmixujeme a vlijeme větší část šlehačky.

TIP: Husté krémové polévky se hodí pro chladné dny

Zveřejněno 21. 8. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minestrone krémové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yWMx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Minestrone krémové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yWMx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cuketa, patizon, mrkev, brambory, cibule, vločky ovesné, olej, česnek, vývar drůbeží, šlehačka, sůl, pepř bílý mletý, rajče sušené v oleji, rohlík, šlehačka

Přidat fotografie receptu