Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegetariánské rizoto na ghí

Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný recept zvládne i začátečník a pochutnají si i ti, kteří obvykle preferují maso.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

9. 9. 2024 03:39

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 416 kJ / 1 294 kcal
Bílkoviny20,59 g
Tuky33,51 g
Vláknina10,53 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy222,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sice teď plní sáčky rýže daleko méně, než to bývalo, ale díky zelenině risoto nabyde, takže ty dva ošizené sáčky nakonec stačí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, bylinky, máslo bylinkové, tymián, pepř černý, koření nové koření, sůl, bujón zeleninový, voda, sýr tavený, ghee, paprika čerstvá červená, pórek, mrkev, cuketa, hrášek, kukuřice, koření na grilovanou zeleninu, bujón zeleninový, ghee, pepř mletý, sýr gouda,

TopRecepty.cz

Vegetariánské rizoto na ghí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkYWW