Podzimní čalamáda
V naší kuchyni jsou různé čalamády velmi oblíbené. Do sklenic můžeme naskládat, co nám zrovna na poslední chvíli dozrálo, než budeme zahradu připravovat na zimu. Zeleninu ve sladko-slaném nálevu s octem tak můžeme konzumovat po celou zimu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 112 kJ / 3 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,68 g |
Tuky | 108,98 g |
Vláknina | 64,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48,32 g |
Sůl | 120,35 g |
Sacharidy | 481,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 14 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 19 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Suzy8 uvařila před 5 hodinami
Domácí burger (gril)
Vasek1 uvařil před 6 hodinami
Krůtí na paprice
Ennia uvařila před 6 hodinami
Kuřecí "popcorn"
jechapavel204 uvařila před 7 hodinami
Rychlé oříškové muffiny
Lisa444 uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Verone uvařila před 7 hodinami
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 7 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 9 hodinami
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Suroviny: rajče, mrkev, květák, kapie, cibule, paprika čerstvá žlutá, voda, ocet, cukr, olej, sůl, sladidlo, koření nové koření, pepř, semínka hořčičná
Podzimní čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkYGL
0 názorů