Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní čalamáda

V naší kuchyni jsou různé čalamády velmi oblíbené. Do sklenic můžeme naskládat, co nám zrovna na poslední chvíli dozrálo, než budeme zahradu připravovat na zimu. Zeleninu ve sladko-slaném nálevu s octem tak můžeme konzumovat po celou zimu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

12. 9. 2024 16:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie13 112 kJ / 3 134 kcal
Bílkoviny31,68 g
Tuky108,98 g
Vláknina64,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48,32 g
Sůl120,35 g
Sacharidy481,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rajče, mrkev, květák, kapie, cibule, paprika čerstvá žlutá, voda, ocet, cukr, olej, sůl, sladidlo, koření nové koření, pepř, semínka hořčičná

TopRecepty.cz

Podzimní čalamáda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkYGL