Podzimní čalamáda
V naší kuchyni jsou různé čalamády velmi oblíbené. Do sklenic můžeme naskládat, co nám zrovna na poslední chvíli dozrálo, než budeme zahradu připravovat na zimu. Zeleninu ve sladko-slaném nálevu s octem tak můžeme konzumovat po celou zimu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 112 kJ / 3 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,68 g |
Tuky | 108,98 g |
Vláknina | 64,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48,32 g |
Sůl | 120,35 g |
Sacharidy | 481,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 6 minutami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Právě bylo uvařeno:
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 1 hodinou
Cheesecake
Jirina17 uvařila před 1 hodinou
Rychlé fazole
Slanky uvařila před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Hugicek uvařila před 3 hodinami
Camping salát
Astonka uvařila před 4 hodinami
Sirup z rýmovníku
Daniela69 uvařila před 4 hodinami
Nakládané pečené kapie
Edimka uvařila před 5 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
IvanaMusilova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Čalamáda Uncle Bens: Připravte si pikantní zeleninovou lahůdku z cuket a paprik
Další recepty
Suroviny: rajče, mrkev, květák, kapie, cibule, paprika čerstvá žlutá, voda, ocet, cukr, olej, sůl, sladidlo, koření nové koření, pepř, semínka hořčičná
Podzimní čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkYGL
0 názorů