Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený jáhelník s ovocem

Jáhly jsou přirozeně bezlepkovou potravinou a jsou skvělé na přípravu sladkých pokrmů. Připravte si tuto podzimní zapečenou kaši. Je kořeněná hřebíčkem, skořicí, kardamomem a její povrch zdobí třeba fíky nebo švestky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie7 274 kJ / 1 738 kcal
Bílkoviny57,26 g
Tuky38,39 g
Vláknina34,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 396 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy273,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mléko rostlinné, kardamom, koření hřebíček, skořice mletá, ovoce, mandle, ovoce sušené, olej kokosový, med, jáhly

TopRecepty.cz

Zapečený jáhelník s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJkwY

Naposledy jste si prohlédli