Ravioli se špenátem a ricottou
Domácí plněné ravioli jsou velmi snadné na přípravu a určitě si polahodíte. Jsou sice bez masa, ale ricotta má vysoký obsah bílkovin a se špenátem a parmezánem se pojí přímo dokonale. Při závěrečném osmahnutí je možné do másla přidat pár lístků šalvěje, aby se ravioli ovoněly.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ravioli se špenátem a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68m7n
Moje poznámka
Ravioli se špenátem a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68m7n
Nejnovější recepty
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 1 hodinou
Segedínský závitek
Přidáno před 14 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 14 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 9 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 11 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 11 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 11 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 13 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 13 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
olej olivový,
voda,
sůl,
špenát čerstvý,
žloutek,
sýr ricotta,
parmazán,
sůl,
ořech muškátový,
máslo,
parmazán
Komentáře