Červená zelňačka
Zelňačka je ideální polévka do sychravého počasí. Dobře zahřeje, zasytí a dodá tělu potřebné vitamíny. Ochutnejte ji i v této trochu jiné verzi s červenou řepou, sušenými švestkami a povidly. Ty dobře vyvažují chuť kysaného zelí.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEGk
Moje poznámka
Červená zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEGk
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 10 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 10 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 8 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 9 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 10 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 13 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 15 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 15 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 15 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 16 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 16 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 16 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
zelí kysané,
cibule,
máslo,
bobkový list,
švestky sušené,
povidla švestková,
česnek,
sůl,
pepř,
omáčka sojová tamari,
petrželka
Komentáře