Bramborový salát s bulgurem
Vynikající variace na bramborový salát má díky bulguru zajímavou strukturu a výraznější chuť. Můžete jej podávat jako samostatný pokrm nebo jako přílohu nejlépe k rybě. Skvěle chutná dobře odleželý a vychlazený.
Postup přípravy
Krok 1: Bulgur uvaříme podle návodu a necháme vychladnout.
Krok 2: Brambory a vejce nakrájíme na drobné kostičky. Mrkev, celer a petržel uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme vychladnout a spolu s okurkami a cibulí také nakrájíme na kostičky.
Krok 3: Přidáme hrášek, sůl, hořčici, pepř a majonézu a vše společně důkladně promícháme.
Krok 4: Hotový salát necháme odležet alespoň 4 hodiny v ledničce a můžeme podávat.
Zveřejněno 28. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVqR
Moje poznámka
Bramborový salát s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVqR
Nejnovější recepty
Nakládaný křen
Přidáno před 9 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 10 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 16 hodinami
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno 11. 9. 2025 17:30:46
Zdravé dětské přesnídávky bez cukru
Přidáno 11. 9. 2025 17:13:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Smažené sýrové kuličky
kanova.lenka@seznam.cz před 4 hodinami
Kachna bez práce
HelaSu před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
anina mac před 6 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Sahula před 6 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Sahula před 6 hodinami
Fazolový guláš se zeleninou pro vegetariány
Kody74 před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
aleenap před 7 hodinami
Jednoduchý ořechovec s jablky
Amara před 8 hodinami
Šťavnatý koláč s jablečným tvarohem
Vendy28 před 8 hodinami
Suroviny:
hrášek sterilovaný,
okurky sterilované,
vejce,
celer,
majonéza,
mrkev,
cibule,
brambory,
hořčice,
petržel,
bulgur,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.