Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s bulgurem

Vynikající variace na bramborový salát má díky bulguru zajímavou strukturu a výraznější chuť. Můžete jej podávat jako samostatný pokrm nebo jako přílohu nejlépe k rybě. Skvěle chutná dobře odleželý a vychlazený.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min + odležení alespoň 4 hodiny

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava, + odležení alespoň 4 hodiny)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Bulgur uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Krok 2: Brambory a vejce nakrájíme na drobné kostičky. Mrkev, celer a petržel uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme vychladnout a spolu s okurkami a cibulí také nakrájíme na kostičky. Krok 3: Přidáme hrášek, sůl, hořčici, pepř a majonézu a vše společně důkladně promícháme. Krok 4: Hotový salát necháme odležet alespoň 4 hodiny v ledničce a můžeme podávat.

Zveřejněno 28. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s bulgurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxVqR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s bulgurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxVqR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hrášek sterilovaný, okurky sterilované, vejce, celer, majonéza, mrkev, cibule, brambory, hořčice, petržel, bulgur, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu