Bramborový salát s bulgurem
Vynikající variace na bramborový salát má díky bulguru zajímavou strukturu a výraznější chuť. Můžete jej podávat jako samostatný pokrm nebo jako přílohu nejlépe k rybě. Skvěle chutná dobře odleželý a vychlazený.
Postup přípravy
Krok 1: Bulgur uvaříme podle návodu a necháme vychladnout.
Krok 2: Brambory a vejce nakrájíme na drobné kostičky. Mrkev, celer a petržel uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme vychladnout a spolu s okurkami a cibulí také nakrájíme na kostičky.
Krok 3: Přidáme hrášek, sůl, hořčici, pepř a majonézu a vše společně důkladně promícháme.
Krok 4: Hotový salát necháme odležet alespoň 4 hodiny v ledničce a můžeme podávat.
Zveřejněno 28. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVqR
Moje poznámka
Bramborový salát s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVqR
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 10 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 18 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 21 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 12 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 12 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 12 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 12 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 12 hodinami
Suroviny:
hrášek sterilovaný,
okurky sterilované,
vejce,
celer,
majonéza,
mrkev,
cibule,
brambory,
hořčice,
petržel,
bulgur,
pepř mletý,
sůl
Komentáře