Bůček na neděli
Pečený bůček je klasika, která provoní každý domov a potěší milovníky poctivé české kuchyně. Šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou, pečené pomalu, aby se všechny chutě dokonale spojily, je ideální volbou pro slavnostní rodinný oběd. Podávejte s knedlíky a zelím nebo s čerstvým chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD89p
Moje poznámka
Bůček na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD89p
Nejnovější recepty
Roláda s kopřivami
Přidáno před 54 minutami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová svačinka
Přidáno před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 5 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 16 hodinami
Jidášky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 8 minutami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 16 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 45 minutami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 1 hodinou
Pečené medvědí brambory
trdlo před 3 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 4 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 4 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 4 hodinami
Suroviny:
bok vepřový,
cibule,
česnek český,
sádlo,
sůl,
kmín celý
Komentáře (2)