Ohnivá pánev se zázvorem
Tento pokrm z vepřového masa jistě zaujme milovníky ostrých chutí. Směs masa a zeleniny ochucená chilli a čerstvým zázvorem vás pořádně zahřeje. Navíc je jídlo do půl hodiny na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na slabé proužky. Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka orestujeme. Osolíme a ochutíme chilli.
Krok 2: Restujeme asi 5 minut, pak maso vyjmeme z pánve a dáme stranou. Do výpeku vložíme oloupanou a nakrájenou cibuli i česnek a osmahneme.
Krok 3: Přidáme nakrájenou papriku, pórek a čerstvý, na kousky nakrájený zázvor.
Krok 4: Chvilku opékáme, pak vložíme do pánve zpět maso, podlijeme červeným vínem a 10 minut vaříme.
Krok 5: Podáváme s opečeným bramborem a cibulkou.
Zveřejněno 24. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá pánev se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6EKK
Moje poznámka
Ohnivá pánev se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6EKK
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 8 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 14 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Neregistrovaný před 20 sekundami
Míša řezy
Neregistrovaný před 41 minutami
Szegedinský guláš
Placak před 51 minutami
Šťouchané brambory se smaženým zelím
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 1 hodinou
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 2 hodinami
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Dělbuchy
Neregistrovaný před 2 hodinami
Jablkový koláč
L.Komrska před 3 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 3 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
olej,
sůl,
chilli,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
pórek,
zázvor čerstvý,
víno červené,
cibulka jarní
Komentáře