Ohnivá pánev se zázvorem
Tento pokrm z vepřového masa jistě zaujme milovníky ostrých chutí. Směs masa a zeleniny ochucená chilli a čerstvým zázvorem vás pořádně zahřeje. Navíc je jídlo do půl hodiny na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na slabé proužky. Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka orestujeme. Osolíme a ochutíme chilli.
Krok 2: Restujeme asi 5 minut, pak maso vyjmeme z pánve a dáme stranou. Do výpeku vložíme oloupanou a nakrájenou cibuli i česnek a osmahneme.
Krok 3: Přidáme nakrájenou papriku, pórek a čerstvý, na kousky nakrájený zázvor.
Krok 4: Chvilku opékáme, pak vložíme do pánve zpět maso, podlijeme červeným vínem a 10 minut vaříme.
Krok 5: Podáváme s opečeným bramborem a cibulkou.
Zveřejněno 24. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá pánev se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6EKK
Moje poznámka
Ohnivá pánev se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6EKK
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
olej,
sůl,
chilli,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
pórek,
zázvor čerstvý,
víno červené,
cibulka jarní
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.