Játra na slanině se špenátovými haluškami
Kuřecí játra jsou velmi lahodná a bohatá na živiny. Kromě klasické přípravy na cibulce skvěle chutnají i se slaninou a trochou zeleniny. Jako přílohu zvolíme zelené špenátové halušky.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na slanině se špenátovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R680O
Moje poznámka
Játra na slanině se špenátovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R680O
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 13 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory se smaženým zelím
Neregistrovaný před 16 minutami
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 57 minutami
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Dělbuchy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jablkový koláč
L.Komrska před 2 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 3 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 3 hodinami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
špenát čerstvý,
sůl,
olej,
játra drůbeží,
slanina,
pepř mletý,
cibule,
vývar drůbeží,
koření bylinkové,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
hrášek,
mouka hladká,
sůl
Komentáře