Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s pošírovaným vejcem jsou lahodným pokrmem, který spojuje svěžest křehké zeleniny s krémovou jemností. Dokonale připravené vejce dodá jídlu rafinovaný nádech a udělá z něj ideální volbu pro lehký oběd nebo večeři.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Moje poznámka
Fazolkové lusky ve smetanové omáčce s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M873R
Nejnovější recepty
Mandlová vláčná bábovka
Přidáno před 3 hodinami
Delikátní vajíčkový salát
Přidáno před 3 hodinami
Margotkové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Zdravá snídaně nebo svačina pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný štrúdl
Přidáno před 19 hodinami
Cizrnová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené lokty ze selátka
Neregistrovaný před 11 sekundami
Těstovinový salát plný letních barev
Neregistrovaný před 19 sekundami
Medovník II.
Neregistrovaný před 1 minutou
Jemné domácí houskové knedlíky
Ester71 před 1 minutou
Hrnková buchta s tvarohem
Neregistrovaný před 1 minutou
Zabijačkový guláš
Neregistrovaný před 2 minutami
Sváteční rohlíky
Neregistrovaný před 2 minutami
Domácí müsli s vůní Vánoc
Neregistrovaný před 2 minutami
Jednoduchá boloňská omáčka
Neregistrovaný před 2 minutami
Cuketová pizza s kuřecím masem
Neregistrovaný před 2 minutami
Suroviny:
lusky fazolové,
máslo,
olej,
mouka hladká,
sůl,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
cukr krupice,
ocet,
vejce,
vejce
Komentáře (2)