Květákové sabdží
Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží sice neobsahuje maso, ale i tak vás spolehlivě zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Moje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Nejnovější recepty
Ořechové řezy s krémem a marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Přidáno před 18 hodinami
Květákové sabdží
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z lískových oříšků
Přidáno před 20 hodinami
Pudink s piškoty a banány
Přidáno před 22 hodinami
Kroupy s hráškem a hlívou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 1 minutou
Domácí houstičky bez kynutí
Neregistrovaný před 7 minutami
Brokolicové placky
Neregistrovaný před 19 minutami
Fazolky na smetaně
Neregistrovaný před 23 minutami
Masopustní koblihy
Neregistrovaný před 26 minutami
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Neregistrovaný před 31 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 35 minutami
Vídeňské knedlíky
Neregistrovaný před 36 minutami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Neregistrovaný před 36 minutami
Žemlovka jako od babičky
Neregistrovaný před 40 minutami
Suroviny:
květák,
brambory,
rajče,
voda,
smetana,
olej slunečnicový,
římský kmín mletý,
kurkuma,
zázvor,
semínka hořčičná,
chilli paprika sušená,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř mletý,
asafoetida,
skořice,
sůl,
cizrna
Komentáře