Květákové sabdží
Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží sice neobsahuje maso, ale i tak vás spolehlivě zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Moje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Nejnovější recepty
Bábovka z hrnku
Přidáno před 49 minutami
Jarní srnčí hřbet
Přidáno před 1 hodinou
Rohlíčky s jablíčky a Nutellou
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančové řezy s tvarohovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s tropickým ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Požárské karbanátky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní srnčí hřbet
Neregistrovaný před 1 minutou
Výborné lasagne
Neregistrovaný před 2 minutami
Tvarůžková pomazánka (dle Kluků v akci)
Neregistrovaný před 8 minutami
Pomerančové řezy s tvarohovým krémem
Neregistrovaný před 11 minutami
Čočková polévka s kroupami
Neregistrovaný před 12 minutami
Špenát s rýží a vejcem
Neregistrovaný před 15 minutami
Koláč s tropickým ovocem
Neregistrovaný před 19 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 24 minutami
Ajveniny mexické fazole
Neregistrovaný před 27 minutami
Gratinovaná červená řepa
Neregistrovaný před 27 minutami
Suroviny:
květák,
brambory,
rajče,
voda,
smetana,
olej slunečnicový,
římský kmín mletý,
kurkuma,
zázvor,
semínka hořčičná,
chilli paprika sušená,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř mletý,
asafoetida,
skořice,
sůl,
cizrna
Komentáře